Rioolstank in huis in Geleen?

Het riool zit mooi verstopt onder de grond. We denken vaak alleen aan het riool wanneer er zich problemen voordoen, bijvoorbeeld bij rioolstank. Denkt u dat de vieze lucht uit het riool komt? In Geleen en omgeving kunt u ons inschakelen. Wij gaan zo snel mogelijk op zoek naar de oorzaak van de stank. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar!

Oorzaken rioolstank

Er zijn een aantal duidelijk aan te wijzen oorzaken voor rioolstank. Ten eerste vinden vieze luchtjes in de leiding hun weg naar buiten door een lek in de leiding. Naast lekkage zorgt een verstopping vaak voor stankoverlast. Een verstopping kan in uw leiding zitten, maar kan ook in het riool zelf zitten. Wij helpen u in alle gevallen. Ten slotte kan rioollucht in huis veroorzaakt worden door een defect ontluchtingssysteem. Wanneer de ontluchting niet goed werkt, wordt de lucht bij hevige regenval krachtig naar de oppervlakte gedrukt, zo uw huis in.

Stankoverlast van riool oplossen

Komt u niet af van de stank in uw woning? Of heeft uw hele buurt last van rioolstank? In de regio Geleen kunt u voor het oplossen van stankoverlast bij ons terecht. Wat de oorzaak ook is, wij lossen het op. In sommige gevallen is een grondige reiniging van het riool nodig. Is het riool aan vernieuwing toe? Vaak biedt rioolrenovatie uitkomst en hoeft het riool niet vervangen te worden. Wij helpen u graag. U kunt contact met de door ons aangedragen professional opnemen via 0800 255 3733 of via het contactformulier.