Rioolrenovatie Geleen

Is rioolrenovatie echt effectief? Wanneer de riolering kapot is, is het dan niet beter om de leidingen te vervangen? Indien leidingen zeer oud zijn is dit inderdaad de beste optie. Zorgen de leidingen keer op keer voor problemen, zoals lekkages en verstoppingen? Wellicht is het vervangen van de leidingen een goede optie.

Toch is rioolrenovatie in veel gevallen een goede keuze. Er zijn tegenwoordig geavanceerde technieken waarbij het openbreken van de muren en vloeren niet nodig is. Het zogenoemde relinen zorgt ervoor dat de riolering weer jaren meegaat. De overlast en de kosten worden door deze riooltechniek zeer beperkt. de door ons aangedragen professional helpt u verder!

Relinen riool

Relining is een riooltechniek waarbij er een laagje kunsthars aan de binnenkant van de riolering wordt aangebracht. Een kous met hars die in de leidingen wordt gebracht hardt uit en zorgt op die manier voor een nieuwe binnenkant. Deze vorm van rioolrenovatie heeft veel voordelen ten opzichte van rioolvervanging. Ten eerste is er bijna geen sprake van overlast. Ten tweede is het een erg duurzame en milieuvriendelijke methode. Ten slotte liggen de kosten veel lager in vergelijking met rioolvervanging. Wilt u meer weten over relinen of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met de door ons aangedragen professional op. Wij helpen u in de gehele regio Geleen met rioolreparatie. Bel ons nu op 0800 255 3733!